Завершився І етап військово-патріотичної гри «Джура»

Яскраво та урочисто відбулося підведення підсумків однієї з найцікавіших дитячо-юнацьких військово-патріотичних ігор в Олевську , яка має назву «Сокіл» («Джура»). Ця гра є важливим засобом формування у молоді патріотичної свідомості, сприяє розвитку національних та моральних цінностей, розвиває вміння та навички, які необхідні захисникам і патріотам України.

Після дводенних випробувань та змагань були оголошені переможці І етапу військово-патріотичної гри  «Джура». Цього року І етап гри зібрав 17 команд-роїв Олевської ОТГ, Білокоровицької ОТГ та Радовля.

У церемонії нагородження брали участь помічник народного депутата України Володимира Арешонкова Валерій Троян, начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Левченко та його заступник Алла Гаврилюк, головний спеціаліст відділу економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності Олевської міської ради Юрій Халімончук, військовий комісар Олевського райвійськкомату підполковник Ігор Подшивалов, директор Кишинської ЗОШ Сергій Кравченко та ін.

Помічник народного депутата України Володимира Арешонкова Валерій Троян передав вітання від Володимира Юрійовича та всім командам-учасникам гри вручив сертифікати на придбання футбольного м’яча, а для команд-переможців сертифікати на туристичну палатку.

Також команди, які отримали перемогу в різноманітних конкурсах «Впоряд», «Стрільба», «Рятівнки» та ін. були нагороджені грамотами.

Рої, які посіли призові місця в загальному заліку, окрім сертифікатів на туристичну палатку, отримали кубки та грамоти:

     І місцерій «Побратими» Білокоровицької ЗОШ

     ІІ місцерій «Поліська січ» Лопатицької ЗОШ

     ІІІ місцерій «Січ» Кишинської ЗОШ

Присутні гості також привітали всіх учасників команд з перемогою, тому що кожен з учасників цього козацького свята вже є переможцем і побажали гарного відпочинку та високих особистих досягнень у військово-спортивній підготовці.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту