Координатори Проекту ПРООН зустрілися з представниками ОСББ в Олевську

Сьогодні, 5 червня, відбулась зустріч з головами та членами правління ОСББ в Олевську щодо Проекту ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES). Він впроваджується Програмою розвитку ООН та фінансується Європейським Союзом.

Раніше, за підписом міського голови Олега Омельчука, координатори отримали лист-погодження про участь Олевської ОТГ у відповідному Проекті.

Регіональний координатор ПРООН Оксана Краплич презентувала проект «HOUSES», розповіла про механізми технічної підтримки для реалізації енергоефективних проектів ОСББ. Важливими темами виступу також стали: відносини власності в багатоквартирному будинку та форми управління багатоквартирним будинком.

Тема виступу регіонального консультанта IFC в Житомирській області Оксани Рафальської – енергоефективність в житловому секторі.

Головною метою зустрічі стала мобілізація співвласників багатоквартирних будинків на спільні дії з підвищення енергоефективності свого житла.

Присутні уважно слухали виступаючих, вивчали попередньо роздані буклети та задавали питання. Найбільше питань були поставленні щодо ефективного управління багатоквартирним будинком.

Долучитися до Проекту можна, зареєструвавшись на сайті houses.in.ua та  зв’язавшись з координатором Проекту в Житомирські області за телефоном: 0503818906.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту