П’ять медалей олевських борців з Всеукраїнського дитячого турніру «Малюк 2019»

Першого червня до Міжнародного дня захисту дітей у Рокитному відбувся Всеукарїнський юнацький турнір “Малюк 2019”. Участь у ньому взяли 15 команд із Івано-Франківської, Хмельницької, Київської, Рівненської, Житомирської областей, а також команда з Білорусії. Загальна кількість учасників 250 осіб.

Команду з двадцяти учасників Олевська представляли тренери : Юрій Ямчинський, Петро Вальчук, Микола Закіров. Також з спортсменами приїхала велика група підтримки, яка складалась із батьків та вболівальників боротьби.

Золоту медаль для команди Олевська приніс наймолодший учасник у вазі 20 кг. –  Дмитро Вальчук, син тренера Петра Вальчука. Ще чотири бронзові медалі у вазі 20 кг. здобули Іван Осипчук, у вазі 32 кг. –  Іщенко Даніїл, 44 кг. – два брати, Назар та Арсен Подолюки. Досить хорошу боротьбу показав Назар, який за вихід до фіналу боровся з спортсменом з Івано-Франківської області, рахунок зустрічі закінчився 10:10. Але перемогу судді дали супернику, так як у нього була чотирьох бальна оцінка, а у Назара тільки двох бальні оцінки.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту