Учні восьми закладів освіти Олевської громади відвідали Київський зоопарк

9 червня школярі Олевської ОТГ відвідали Київський зоопарк.

Вже другий рік за сприяння народного депутата України Володимира Арешонкова наші учні мають змогу побувати в одному з найбільших та найгарніших зоопарків України в Києві. Цього року вже втретє півсотні школярів з Корощинської, Лопатицької, Варварівської, Тепеницької, Кам’янської, Олевських ЗОШ та Олевської гімназії з великим задоволенням поїхали на екскурсію.

Діти із великим захопленням спостерігали за екзотичними тваринами: фламінго, пеліканами, ведмедем, тигром, слоном, жирафом та кумедними мавпочками. Також побували в акватераріумі в якому знаходяться різноманітні види риб, змій, варанів,черепах та ін. плазунів. Під час екскурсії діти отримали масу чудових вражень, адже багато з них в зоопарку або навіть в столиці вперше. Тому всі охоче гуляли, розглядаючи тварин, фотографувалися та весело проводили час.

Після цікавої прогулянки зоопарком школярі мали змогу перепочити та пообідати в МакДональдс.

Поверталися додому діти наповнені новими позитивними емоціями та враженнями.

Батьки та вчителі учнів щиро дякують народному депутату України Володимиру Арешонкову за небайдужість та надання фінансової підтримки для проведення екскурсій для дітей, адже спілкування з живою природою завжди приносить людині насолоду та приємні незабутні враження.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту