КУ «Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олевської міської ради» інформує

14 червня 2019 року сталася пожежа в житловому будинку родини Макарчук Наталії Віталіївни та Ковальчука Миколи Сергійовича, які мають на утримані та виховані трьох прийомних дітей, що проживають в селі Лопатичі Олевського району. Внаслідок пожежі знищено частину житлового будинку, всі меблі, побутову техніку, дитячі речі та майно.

За сприянням заступника міського голови Осипчука Якова Миколайовича та КУ «Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олевської міської ради» була надана допомога родині пастором церкви євангельських християн-баптистів Валентином.

25 червня 2019 року пастором Валентином родині Макарчук Наталії та Ковальчук Миколи були завезені речі: холодильник, ліжко, постільну білизну та ковдри. Також найближчим часом пастор Валентин має намір допомогти дитячими речами, взуттям та матеріалами для водопостачання.

КУ «Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олевської міської ради» постійно проводиться соціальна підтримка даної сім’ї. Та просить всіх небайдужих долучитися до допомоги родині Макарчук Наталії та Ковальчук Миколи, з метою як найшвидшого відновлення будинку, забезпечення дітей всім необхідним та створення необхідних умов для повноцінного проживання родини.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту