Перелік заходів, що можуть реалізовуватись за рахунок субвенції у 2019 році

На сесії міської ради, яка відбулась сьогодні, 4 липня, депутати затвердили перелік об’єктів, що можуть реалізовуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у 2019 році по Олевській міській об’єднаній територіальній громаді

 До переліку увійшло 7 об’єктів (заходів):

  1. Придбання персональних комп’ютерів та офісної оргтехніки для комунальної установи «Олевська центральна лікарня» Олевської міської ради – 46 000 грн.
  2. Придбання телевізійного та аудіовізуального обладнання (мультимедійна дошка в комплекті) для Новоозерянського НВК – 31 000 грн.
  3. Придбання телевізійного та аудіовізуального обладнання (мультимедійна дошка в комплекті) для Олевської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №2 – 31 000 грн.
  4. Придбання телевізійного та аудіовізуального обладнання (мультимедійна дошка в комплекті) для Тепеницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. – 31 000 грн.
  5. Придбання телевізійного та аудіовізуального обладнання (мультимедійна дошка в комплекті) для Лопатицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. – 31 000 грн.
  6. Придбання телевізійного та аудіовізуального обладнання (мультимедійна дошка в комплекті) для Жубровицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. – 31 000 грн.
  7. Будівництво водопровідних та каналізаційних мереж по вул. Комсомольській та Суворова в м. Олевськ – 60 000 грн.

Дане рішення депутати одноголосно підтримали – 20 «за», 0 «утримались», 0 «проти».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту