Міський голова Олег Омельчук зустрівся з жителями села Копище

Міський голова Олег Омельчук у селі Копище поспілкувався з місцевими жителями. Він уважно вислухав проблеми сьогодення жителів села Копище та відповів на всі питання, які ставили присутні.

На зустрічі з населенням  були присутні також керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин, начальник юридичного відділу Андрій Кравченко, працівник земельного відділу Юрій Ковалінський, депутат міської ради Ярослав Іванченко, член виконавчого комітету міської ради Андрій Іванов.

Переважно місцеві жителі ставили питання про землю, в тому числі сільськогосподарського призначення. Цікавилися питаннями медицини, безпеки, освіти. Крім того, люди бідкалися на свої проблеми, що стосуються всіх сфер життєдіяльності: низькі пенсії, високі комунальні платежі тощо.

Спілкування тривало близько години. Міський голова Олег Омельчук уважно вислуховував кожного, детально відповідав на питання, пояснював сфери відповідальності влади та спільно зі всіма визначав напрямок вирішення певних проблем.

Також міський голова Олег Омельчук поспілкувався з в.о. старости села Михайлом Михальцем про поточні питання сіл Копище та Майдан-Копищенський.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту