Олевська міська рада вчергове звертається щодо ремонту доріг. Лист-відповідь

Олевська міська рада продовжує звертатись щодо вирішення одного з важливіших питань для громади – ремонту доріг, що перебувають на балансі Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

Зокрема, це дорога Т-06-05 Контрольно-пропускний пункт «Майдан-Копищенський» – Олевськ – Ємільчине – /Р-49/. Ремонт цієї дороги вирішив би гостросоціальне питання, адже вона проходить через 8 сіл громади: Майдан-Копищенський, Хочине, Рудня-Хочинська, Юрове, Сущани, Хмелівка, Кишин, Зубковичі. Найгірша ситуація на даному автошляху між населеними пунктами – дорога вкрай розбита. Це стосується і дороги між вищезгаданими населеними пунктами, і під’їздів до Олевська, включаючи відрізок дороги біля так званого «косого мосту».

Раніше міська рада вже зверталася щодо ремонту цього автошляху, втім, відповідь прийшла однозначна: коштів на капітальний та поточний ремонт даного відрізку автодороги на 2019 рік не передбачено. Варто зазначити, що на сайті Служби автомобільних доріг в Житомирській області вказано, що у 2019 році на дороги  по області виділено з державного бюджету 397 мільйонів гривень.

Цього разу Олевська міська рада, за підписом міського голови Олега Омельчука, звернулась до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з проханням посприяти у вирішення питання ремонту дороги. Копію звернення відправили також т.в.о. голови Житомирської обласної державної адміністрації Ярославу Лагуті.

Лист-відповідь (додається) на звернення міської ради прийшов, як вимагає того Закон, проте конкретних шляхів вирішення проблеми незадовільного стану дороги не з’явилось.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту