Відбулось позачергове засідання виконкому міської ради

7 серпня відбулось позачергове засідання виконавчого комітету, на якому було розглянуто два питання.

Першим питанням присутні розглянули та затвердили список дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа  для отримання грошової компенсації для придбання житла.

Заступник міського голови Яків Осипчук додав, що Комісією з питань визначення напрямів та об’єктів, на які у 2019 році буде спрямовано субвенцію з державного бюджету було вирішено включити в список осіб, які 2019-2020 рр. досягнуть 23-х річного віку.

Також присутні члени виконкому розглянули питання про потреби у призначенні грошової компенсації для отримання житлового приміщення для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа  з метою придбання житла.

Міський голова Олег Омельчук прокоментував: «Приблизно на одну дитину виділяється 320 000 грн. Загальна сума становить 3 874 752 грн. Скільки нам дадуть коштів ми не знаємо, але список ми подаємо з максимальною кількістю дітей і максимальною грошовою компенсацією. Тому, що із 400 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа зареєстрованих в Житомирській області, в Олевській громаді таких дітей найбільше».

Членами виконавчого комітету було одноголосно підтримано дані рішення.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту