Незабаром розпочнеться реалізація проектів Бюджету участі

Вже найближчим часом має розпочатися реалізація проектів-учасників Бюжету участі, демократичного процесу, який надає можливість кожному жителю брати участь у розподілі коштів місцевого бюджету через створення проектів для покращення міста та/або голосування за них.

Наприкінці минулого року Олевська ОТГ вперше впровадила Бюджет участі. За визначений період було подано 4 заявки. Голосуючи, місцеві жителі обрали переможцем проект «Спорт єднає всіх, спортивний клуб Олевськ Таеквон-до ІТФ «Фенікс».

Враховуючи високу активність під час голосування, наполегливість та небайдужість до інших проектів з боку мешканців громади, а також в зв’язку з тим, що дана практика в Олевській ОТГ впроваджується вперше, було вирішено надати фінансову підтримку для реалізації всіх поданих проектів.

Учасники Бюджету участі були повідомлені про те, що фінансування проектів заплановане на 2019 рік.

Наприкінці червня цього року переможці Бюджету участі зареєстрували громадську організацію для того, щоб з міського бюджету можна було перерахувати кошти.

Рішення про внесення змін в Програму розвитку фізичної культури та спорту на 2017-2021 роки було винесено на чергову сесію міської ради. У дану Програму було додано фінансову підтримку нещодавно зареєстрованої громадської організації ГО«СПОРТИВНИЙ КЛУБ ОЛЕВСЬК ТАЕКВОН-ДО І.Т.Ф. «ФЕНІКС», яка й стала переможцем Бюджету участі. Як і планувалось, для реалізації поданого проекту передбачено 50 тисяч гривень.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту