В Олевську вперше відзначили День пам’яті захисників України

Сьогодні, 29 серпня, в нашій країні вперше відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

В цей день в актовому залі Олевської міської ради зібрались близькі та рідні загиблих на сході військових, які проживали на Олевщині. З ініціативи міського голови Олега Омельчука всім сім’ям загиблих, що проживали на території Олевської ОТГ була надана матеріальна допомога.

На зібрані були присутні заступники міського голови Олександр Ніколайчук та Яків Осипчук, секретар міської ради Віталій Шейко, керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин, голова райради Віктор Троц, його заступник Олександр Ковальчук, керівник апарату Олевської РДА Леонід Котвицький, військовий комісар Олевського райвійськкомату Ігор Подшивалов, його заступник Володимир Ушко, голова ради Олевської районної організації ветеранів та праці Валентина Корнійчук, начальник УП СЗН Олевської РДА Ольга Островська, начальник відділу освіти, молоді і спорту Олевської міської ради Валерій Левченко.

Заступник міського голови Яків Осипчук звернувся до сімей загиблих воїнів: «В першу чергу, було прийнято рішення провести з вами зустріч, вислухати ваші проблеми, зауваження. І чим, звичайно, зможемо – тим допоможемо».

Були задані питання щодо харчування дитини під час навчального процесу та проблема у рубці дров. Заступники міської голови взяли дані питання на контроль. Від міської ради для харчування дитини загиблого військовослужбовця буде виділена матеріальна допомога, як і минулого року.  Питання рубання дров буде вирішено, залучаючи старосту села. Вирішення питання підвозу дров жительці села Радовель взяла на себе районна рада.

Присутнім рідним військовослужбовців наголосили, щоб у разі виникнення будь-яких питань, вони звертались одразу, а не тільки в такі пам’ятні дні.

Після зібрання в міській раді присутні зібрались біля меморіального комплексу загиблим воїнам АТО, аби вшанувати наших Героїв хвилиною мовчання та покласти квіти.

Квіти до меморіального комплексу загиблим воїнам АТО поклали також учасники антитерористичної операції на сході країни зі своїми сім’ями: Андрій Іванов, Михайло Мрочко, Максим Житомирець.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту