Відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

Сьогодні, 30 серпня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Було розглянуто 13 питань.

Під час засідання виконкомом було прийнято рішення про зняття осіб з числа дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, що перебувають на квартирному обліку на позачергове отримання житла.  З даного обліку буде знято трьох осіб на підставі документів, які свідчать про право власності на нерухоме майно. Внаслідок чого немає тепер підстави для надання ії іншого житлового приміщення.

Також виконавчий комітет прийняв рішення  про зняття чотирьох осіб з числа дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, що перебувають на соціальному квартирному обліку.

Присутні члени виконавчого комітету відмовили у взятті на квартирний облік громадянки  с. Юрове  у взятті на квартирний облік її підопічного у зв’язку з наявністю у нього житлової площі, яка перевищує норми, визначені законодавством (житлова площа  6,0 м.кв і менше на кожного члена сім’ї).

На виконавчому комітеті було надано дозвіл на зрізання аварійних зелених насаджень на території Олевської ОТГ, а саме в’язу у с. Зубковичі та 17 берез, 1 клена, 3 верби, 3 тополі, 2 липи, 1 дуба, 9 грабів у с. Майдан. Зрізані аварійні дерева будуть оприбутковувати,я к дрова та використовувати для опалення об’єктів соціальної сфери міської ради та особистих потреб установ та організацій.

Члени виконкому проголосували за переведення житлового приміщення в нежитлове. Мова йде про приміщення учбового корпусу №2 з гуртожитком ДНЗ «Олевський професійний ліцей», загальною площею 553,8 м. кв., 1973  року побудови.

Міський голова Олег Омельчук закликав підтримати рішення та зазначив: «Дана будівля десятки років була занедбана, належним чином її ніхто не утримував і вона приносила незручності для місцевих мешканців. Ми зв’язалися з департаментом освіти у Житомирській обл. та нам погодили передати це майно для влаштування в ньому інклюзивно-ресурсного центру, але спочатку потрібно перевести приміщення із житлового в нежитлове. Більшість будівлі буде займати інклюзивно-ресурсний центр, а у вільних кабінетах зможуть влаштуватися якісь установи міської ради та соціальний працівник Олевського професійного ліцею». Члени виконавчого комітету одноголосно проголосували «за».

Виконавчим комітетом було вирішено надати дозвіл на встановлення 9-ти зблокованих тимчасових споруд , площею 30 м. кв. кожна, для провадження підприємницької діяльності на земельній ділянці по вул. Московська в м. Олевськ. Термін розміщення  тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності становить 3 роки з дня реєстрації паспорта прив’язки.

Крім того, члени виконкому погодили  рішення про надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим жителям Олевської громади, про затвердження розпоряджень міського голови, про результати електронного аукціону та ін.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту