На фестивалі “Олевська республіка” виступив “Тартак”

На другий день проведення всеукраїнського фестивалю «Олевська республіка» на урочищі «Хутір Радоробель» виступив відомий гурт «Тартак».

На передодні концерту лідер гурту Олександр Положинський вирішив зустрітися з учасниками патріотичного фестивалю «Стежками Тараса Боровця» та поспілкуватися з ними. Учасники фестивалю неймовірно зраділи, адже не щодня випадає така можливість близько поспілкуватися із артистами. Під час розмови Олександр Положинський згадав часи коли сам був юнаком, розповів про свій життєвий шлях та про те, як він став відомим співаком. Своєю щирістю співак підкорив всіх присутніх.

Пізніше вже відбувся концерт на якому зібралися більше тисячи людей, які з великим захватом слухали та підспівували пісні відомого гурту. Серед виконаних пісень були відомі хіті, такі як: “Лицарський хрест”, “Божевільні танці”, “Стільникове кохання”  та ін. Дуже зворушливою виявилась пісня «Мене вже немає» із альбому «Вічність», слова якої написані до трагічних подій в Україні, але особливо актуальні й сьогодні.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту