Освітлення села Перга, модульний ФАП та інші підняті ініціативи інвестора

Нещодавно в селі Перга відбулась зустріч з інвестором – товариством з обмеженою відповідальністю «Пержанська рудна компанія». З представниками інвестора зустрілися міський голова Олег Омельчук, його заступники Олександр Ніколайчук, Яків Осипчук, Сергій Мельник, начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Левченко, головний лікар Олевського ЦПМД Олена Вишневська, в.о. старости села Анатолій Хомутовський.

Було обговорено ряд важливих питань, що стосуються покращення благоустрою, розвитку соціальної сфери села. Зокрема, обговорювали місцевий ФАП. Наразі в приміщенні триває поточний ремонт, втім, споруда вже далеко не нова й потребує капітального ремонту, на що потрібні масштабні капіталовкладення.

Представники інвестора підняли питання про можливість встановлення сучасного модульного ФАПу у селі за власний рахунок. Безумовно, і головний лікар ЦПМД, і міський голова підтримали таку ініціативу. Надалі це питання буде обговорюватися і вирішуватися.

Ще однією важливою темою обговорень стало освітлення села. Інвестори вже готові реалізувати проект капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення в селі Перга. Станом на кінець 2017 року, коли і було виготовлено проектну документацію, реалізація проекту коштувала 791 543 гривень.

Раніше ТОВ «Пержанська рудна компанія», як інвестор, підписало угоду про соціальне партнерство з Олевською міською радою. Головна мета угоди – діяти, з метою підвищення рівня життя населення, покращення добробуту та соціальної інфраструктури Олевської об’єднаної територіальної громади. Поміж іншого, угодою передбачено, що розмір інвестицій компанією в поточному році складе 3 мільйони гривень.

Наразі інвестор вже закупив котел, ноутбуки, меблі для Пержанської ЗОШ та інше.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту