Оголошення

Про намір передати нерухоме майно в оренду, що належить до комунальної власності Олевської міської об’єднаної територіальної громади.

Балансоутримувач – Олевська міська рада.

Характеристика об’єкта оренди: приміщення на другому поверсі  нежитлової будівлі адмінприміщення, загальною площею 28,1 м2, розташоване за адресою: вул.Шевченка, 14, с.Жубровичі, Олевського району, Житомирської області, ринковою вартістю – 50658,00 грн.

Цільове використання об’єкта оренди, запропоноване ініціатором – для надання перукарських послуг і послуг манікюру (заявником на право оренди можуть бути запропоновані інші варіанти використання даного приміщення), строком оренди на 2 роки 11 місяців. Згідно Методики розрахунку орендної плати за майно територіальної громади міста Олевськ, орендна ставка – 15%, стартова орендна плата становить – 633 грн 22 коп в місяць. 

Олевська міська рада приймає заяви про намір взяти майно в оренду протягом 10 робочих днів з дня наступного після розміщення оголошення. Заяви про намір взяти в оренду майно подаються в довільній формі до загального відділу Олевської міської ради за адресою: вул.Свято-Миколаївська, 4, м.Олевськ, Житомирської обл, 11001.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту