Надання одноразової матеріальної допомоги та інші питання виконкому

27 вересня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Олевської міської ради, на якому було розглянуто 13 питань.

Традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги громадянам Олевської об’єднаної територіальної громади. Матеріальну допомогу в сумі по 500 грн. отримали 9 жителів. Одинадцятьом жителям громади було виділено по 1000 грн. Загалом було виділено коштів у сумі 15 500 грн.

Члени виконавчого комітету затвердили фінансовий план на 2020 рік КНП «Олевський центр первинної медичної допомоги» Олевської міської ради.

Також виконком погодив рішення про взяття на квартирний облік уродженця м. Олевськ, 2003 р. н. та внесення його в списки на отримання житла до позачергової черги та соціальної позачергової черги громадян, що потребують поліпшення житлових умов, як дитину-сироту.

Підтримали одноголосно присутні рішення про зняття двох жительок громади з квартирного обліку на підставі документів, які свідчать про право власності на нерухоме майно, внаслідок чого відпали підстави для надання їм іншого житлового приміщення.

Члени виконкому проголосували за надання дозволу на зрізання аварійних зелених насаджень на території Олевської ОТГ. Це дерево клену, яке знаходиться на межі Олевського УПК по вул. Пушкіна, 13-а.

Також на виконавчому комітеті були розглянуті питання: про відшкодування витрат, про затвердження розпоряджень міського голови, про зміну адресних номерів, про актуалізацію даних щодо осіб, які перебувають на квартирному обліку та ін.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту