Туристична поїздка до Дня усиновлення в Кип’яче

День усиновлення в Україні відзначається 30 вересня, яке співпадає з християнським святом Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це свято батьків і дітей, соціальних працівників та усіх причетних до цієї благородної справи, нашої держави в цілому, яка поступово втілює на практиці гасло “Чужих дітей не буває”.

Тому, 29 вересня, з нагоди Дня усиновлення комунальна установа «Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олевської міської ради» організували для прийомних батьків, батьків-вихователів та їх прийомних дітей, дітей-вихованців Олевської громади, туристичну поїздку до Жіночого монастиря Афонської ікони Божої Матері та Чоловічого монастиря Казанської ікони Божої Матері з джерелами в урочищі Кип’яче. З нагоди свята прийомних батьків, батьків-вихователів та їх дітей директор КУ «ЦСССДМ Олевської міської ради» Світлана Орищук та її заступник Тетяна Помін привітали та вручили подарункові набори. Також до привітального слова долучилися начальник служби у справах дітей Олевської РДА Галина Орищук та завідувач сектору опіки та піклування служби у справах дітей Олевської РДА Ірина Верещако.

Прийомні батьки, батьки-вихователі з дітьми були присутні на денному богослужінні в храмі Успіння Божої Матері, відвідали цілюще джерело святих Кіприяна та Іустини – єдине джерело в Україні, яке здатне зцілювати людей. Також усі бажаючі мали можливість окунутися в цілющу купель, яка знаходиться на території монастиря. Монастир має власне господарство, тому в монастирській лавці прийомні батьки, батьки-вихователі придбали їх власну продукцію: мед, варення, випічку, спеціальний чай проти злих чар із освячених трав, водичку з джерела та інше. Після проведеної екскурсії діти розважалися, фотографувалися біля страуса, павлінів, лебедів, голубів, садів, квіткових клумб та старовинних скульптур. Прийомні батьки, батики-вихователі та їх прийомні діти, діти-вихованці отримали масу задоволення та вражень.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту