Встановлення режиму роботи об’єкта торгівлі та інші питання виконкому

1 листопада відбулось чергове засідання виконавчого комітету Олевської міської ради, на якому було розглянуто 19 питань.

Традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги громадянам Олевської громади. Члени виконкому одноразово підтримали надання допомоги 33-ом жителям. Загальна сума виділених коштів становить 19 900 грн.

Затвердили присутні члени виконкому протокол конкурсу на кращу проектну пропозицію створення скульптурної композиції, присвяченої Олевській республіці та Тарасу Бульбі-Боровцю. Згідно цього протоколу, за підсумками конкурсу творча група з м. Рівне у складі архітектора В. П. Дем’янової, скульпторів В.І. Стасюка та Т. Е. Бурика отримають 15 000 грн. за друге місце у даному конкурсі.

Також було затверджено режим роботи об’єкта торгівлі (тимчасової споруди), загальною площею 30,0 м2 (торгівельна площа – 30,0 м2), яка розташована по вул. Княгині Ольги в м. Олевськ для впровадження підприємницької діяльності, а саме: щоденно з 8.00 до 02.00, без перерви та вихідних. Відповідним рішенням власник торгової точки має забезпечити споживачів про роздрібні ціни в грошовій одиниці України за допомогою ярликів цін, забезпечити прилеглу територію належним освітленням та урнами для сміття.

Члени виконавчого комітету надали дозвіл на встановлення тарифів на енергію ТОВ «Олевське орендне підприємство теплових мереж». Згідно рішення тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для установ та організацій що фінансуються з державного чи місцевого бюджету з: виробництва теплової енергії 1220,05 грн/Гкал; транспортування теплової енергії 85,31 грн/Гкал; постачання теплової енергії 9,57 грн/Гкал.

Виконком погодив рішення про взяття на квартирний облік громадянина с. Рудня-Комсомольска 2003 р.н. та громадянки с. Джерело 1992 р.н. та її сім’ю, та внесення їх в списки на отримання житла, до позачергової та соціальної позачергової черги громадян, що потребують поліпшення житлових умов, як дитину-сироту та громадян, що потребують поліпшення житлових умов, як одинока мати.

Присутні члени виконавчого комітету відмовили у взятті на квартирний облік жительки с.Варварівка у взятті на квартирний у зв’язку із перевищенням норми житлової площі для постановки на квартирний облік.

Виконавчим комітетом було вирішено надати дозвіл на встановлення 2-х зблокованих тимчасових споруд площею 30м.кв. кожна для  провадження підприємницької діяльності  на земельній ділянці по  вул. Василя Стуса в м. Олевськ, а також розміщення тимчасової  споруди площею 30м.кв. для  провадження підприємницької діяльності  на земельній ділянці по вул. Промислава в м. Олевськ. Термін розміщення  тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності становить 2 роки 11 місяців з дня реєстрації паспорта прив’язки.

На виконкомі було надано дозвіл на зрізання аварійних зелених насаджень на території населених пунктів Олевської міської об’єднаної територіальної громади. Це один дуб по вул. Вишнева, клен по вул.  Семенська в с. Кишин, а також клен та абрикос по вул. Герцена в м. Олевськ. Зрізані аварійні дерева оприбутковуватимуться як дрова та використовуватимуться для опалення об’єктів соціальної сфери міської ради та особистих потреб установ та організацій.

Також на виконавчому комітеті були розглянуті питання: про затвердження розпоряджень міського голови, про надання дозволу на збір вихідних даних та ін.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту