В селі Майдан відремонтовано дитячий садочок

11 листопада в селі Майдан відбулось урочисте відкриття закладу дошкільної освіти з короткотривалим перебуванням дітей після капітального ремонту. Таке свято для себе влаштували мешканці села: працівники дитячого садочка, в.о. старости села, батьки діточок.

У піднесеному настрої перед закладом дошкільної освіти зібрались дошкільнята з батьками. Поцікавились як змінився садочок й учні перших класів. Також були присутні міський голова Олег Омельчук, його заступник Сергій Мельник, начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Левченко, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Альона Ковальчук, депутат відповідного округу Віктор Чепура, в.о. старости села Наталія Буднік.

Завідувач ЗДО Тетяна Григорчук прокоментувала: «Дякуємо Олегу Омельчуку за надане фінансування, прекрасних робочих, завдяки яким я повірила, що чудеса існують. Тому що всі ви бачили, який в нас був садочок і зараз побачимо який він став». Також вона подякувала за підтримку в.о. старости села Наталії Буднік,  депутату Віктору Чепурі, батькам вихованців. А також запросила до частування короваєм, за давньою українською традицією.

Міський голова Олег Омельчук зазначив: «Я їхав загалом подивитися як виконані роботи. Втім, ви правильно зробити, що зібралися, привели своїх діточок. Наша задача – робити все, щоб якісно надавалася послуга».

Також Олег Васильович зазначив, що це є перехідним етапом. Наразі міська рада замовила розроблення проектно-кошторисної документації на будівництво нового садочка.

Від Олевської міської ради привезли подарунок – килим, який було закуплено напередодні приїзду Президента України в Олевськ. Подарунок для садочка презентував й депутат округу Віктор Чепура.

Стрічку перерізали міський голова Олег Омельчук, начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Левченко та депутат міської ради Віктор Чепура. Право першими завітати до відремонтованого садочка, звісно, отримали дітки – вони із задоволенням дивились на яскравий ремонт та щиро раділи таким змінам.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту