В Олевській ЗОШ №3 облаштовано внутріші санвузли на другому поверсі

Проблема відсутності внутрішніх санвузлів існує вже дуже давно в закладах освіти. У багатьох школах України дітки ще досі ходять в туалет на вулицю. Так, для вирішення цієї проблеми МОН розпочало програму з облаштування туалетів всередині шкіл з умовною назвою «Гідність дитини» у рамках ініціативи «Нова українська школа».

В рамках цієї програми в Олевській ЗОШ №3 завершили облаштовувати внутрішні санвузли для учнів середньої та старшої ланки. Нові сучасні туалетні кімнати розміщені на другому поверсі, вони повністю викладені плиткою, кабінки закриваються, також встановлена сучасна сантехніка.

Роботи по облаштуванню санвузлів були здійснені за кошти державного бюджету згідно Постанови Кабінету Міністрів України на покращення санітарно-гігієнічних умов.

Варто зазначити, що забезпечення у школах комфортних та сучасних туалетних кімнат є не менш важливим ніж облаштування тепла у класах чи закупівля матеріально-технінчого обладнання.

Нагадуємо, що з початку 2019 року внутрішні туалети почали працювати для учнів молодшої ланки та дітей з особливими потребами. Вони знаходяться на першому поверсі Олевської ЗОШ №3.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту