Відбувся поточний ремонт двох доріг в громаді

Відбувся поточний ремонт двох доріг громади, які знаходилися чи не в найгіршому стані. Це автодорога Т-06-05  Контрольно-пропускний пункт «Майдан-Копищенський» – Олевськ – Ємільчине, яка проходить через  декілька сіл громади, та дорога від траси Київ-Ковель до села Майдан.

На громадських слуханнях в селах громади місцеві мешканці найбільше розповідали міському голові Олегу Омельчуку саме про проблему незадовільного стану доріг.

Нещодавно було проведено поточний ремонт вищезгаданих доріг. Не перший рік місцеві мешканці скаржилися на  тяжкий з’їзд з траси Київ-Ковель у напрямку села Лопатичі. Ще один відрізок дороги громадяни позначали власними силами – вішали червону тканину, щоб просигналізувати про великі глибокі ями. Приватне підприємство «Автомагістраль» виконало роботи по ремонту цих найтяжчих частин дороги, а також відремонтувало й інші ями на дорозі.

Міський голова Олег Омельчук та його заступник Сергій Мельник особисто проїхали даною дорогою аби оцінити як виконані ремонтні роботи.

Роботи на автодорозі   Контрольно-пропускний пункт «Майдан-Копищенський» – Олевськ – Ємільчине виконувало ПАТ «ШБУ-42». Було відремонтовано найглибші та найбільші ями даного автошляху. Це дороги біля сіл Майдан-Копищенський, Хочине, Рудня-Хочинська, Юрове, Сущани, Зубковичі.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту