В Олевську відбувся захід з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

У 1992-му році Генеральна Асамблея ООН проголосила щорічну подію всесвітнього масштабу  –  3 грудня стало Міжнародним днем людей з інвалідністю.

З цієї нагоди, у актовій залі дитячої музичної школи відбувся захід для дітей з інвалідністю та їх батьків.

На захід також завітав заступник міського голови Яків Осипчук, який звертаючись до присутніх зазначив, що Міжнародний день людей з інвалідністю покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності та благополуччя. Також він додав, що цей день не можна вважати святом, проте він підкреслює необхідність вшанування та забезпечена рівних прав людей з інвалідністю. Всім присутнім Яків Миколайович побажав міцного здоров’я, благополуччя та здійснення всіх задумів.

Заступник начальника з питань пільг та компенсацій управління праці та соціального захисту населення Олевської РДА Галина Венгловська відповіла на актуальні питання, що стосуються соціального захисту та побажала присутнім здоров’я, побільше сонячних днів у житті, здійснення всіх мрій та досягнення поставлених цілей.

Для всіх діток та їх батьків викладачі музичної школи разом з вихованцями підготували невеликий концерт аби подарувати присутнім хороший настрій.

По завершенню заходу всім діткам від  КУ «Олевський міський центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю» було вручено солодкі подарунки.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту