З нагоди Дня місцевого самоврядування відбулись спортивні змагання

Під час вихідних у спортивному залі Олевської гімназії відбулись спортивні змагання з нагоди Дня місцевого самоврядування. По-спортивному одягненні та у піднесеному настрої позмагатись прийшли депутати міської ради, заступники міського голови, керуючий справами виконавчого комітету, начальники відділів та управлінь, спеціалісти міської ради та інші. Загалом бажаючих позмагатися зібралося до 30 осіб.

Розпочались змагання з волейбольного турніру. У ньому взяли участь 3 команди. У результаті запеклої боротьби перемогу отримала команда у складі начальника відділу реєстрації Людмили Крижової, начальника відділу регулювання земельних відносин Анни Козловець, спеціалістів міської ради Романа Стафійчука та Олександра Новака, а також адміністратора ЦНАП Олени Перев’язко.

У турнірі з настільного тенісу визначали переможців у двох категоріях. Жіноча команда налічувала 11 гравців, чоловіча – 7.

Перше місце у турнірі з настільного тенісу серед жінок посіла адміністратор ЦНАП Ольга Дворак, ІІ місце – начальник відділу реєстрації Людмила Крижова, ІІІ місце – головний спеціаліст з питань захисту дітей Наталія Скумін.

Перше місце у турнірі з настільного тенісу серед чоловіків посів головний спеціаліст юридичного відділу Роман Стафійчук, ІІ місце – головний архітектор громади Володимир Пятницький, ІІІ місце – спеціаліст І категорії економічного відділу Олександр Новак.

Завершились спортивні вихідні турніром з шашок. Спробувати свої сили виявили бажання 18 осіб. Змагання тривали декілька годин та проходили у напруженій атмосфері. Втім, переможці були визначені.

Перемогу у турнірі з шашок виборола державний реєстратор Валентина Козловець. Друге місце виборола головний спеціаліст загального відділу Алла Барановська. Третє місце посів спеціаліст економічного відділу Олександр Новак.

Такі спортивні змагання до Дня місцевого самоврядування проходять вже вдруге. Як це було читайте на нашому сайті.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту