До уваги пільговиків

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17.04.2019

№ 373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі» АТ “Ощадбанк” інформує пільговика протягом доби після здійснення перерахування коштів управителям, об’єднанням, виконавцям комунальних послуг шляхом надсилання йому смс-повідомлення про стан розрахунків за дані послуги.

Отже пільговикам, які надали органам соціального захисту населення за місцем  отримання  пільг  інформацію  про  номер   мобільного   телефону, АТ “Ощадбанк” щомісяця надсилатиме смс-повідомлення про перерахування коштів підприємствам – надавачам житлово-комунальних послуг за надані пільги.

Зокрема, у смс-повідомленні зазначається загальна сума нарахованих пільг та сума, яку необхідно доплатити пільговику по кожному виду послуг.

 Приклад

Відповідно до платіжок за жовтень п.р., надісланих підприємствами- надавачами комунальних послуг пільговику, сума до сплати становить  723,58 грн., а саме:

  • централізоване водопостачання – 381,44 грн;
  • постачання електричної енергії  – 233,64 грн;
  • постачання природного газу   – 108,5 грн.

У смс-повідомленні, надісланому АТ “Ощадбанк” пільговику, міститься наступна інформація:

Оскільки пільга нарахована громадянину у розмірі 481,44 грн, , томуперерахування держаних коштів АТ“Ощадбанк” буде здійснено наступним чином: за водопостачання – 381,44 грн, та частково за електропостачання – 100,0 грн.

Залишок   за   спожите   електропостачання   у  сумі 133,64  грн.  та         за газопостачання в сумі 108,5 грн. пільговик оплачує самостійно.

Детальну інформацію щодо розрахунків за надані пільги  по організаціям- надавачам житлово-комунальних послуг можна отримати, зареєструвавшись у веб-кабінеті на сайті АТ “Ощадбанк”.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту