Презентація проектів конкурсу ландшафтного дизайну та фестивалю стартапів

3 грудня в приміщенні міської ради відбулась презентація проектів конкурсу озеленення та ландшафтного дизайну, а також фестивалю стартапів “Є ідея!”. Попередньо оголошення були розміщені на сайті міської ради.

У журі конкурсу були: міський голова Олег Омельчук, його заступник Яків Осипчук, керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин, головний архітектор громади Володимир П’ятницький та майстер з озеленення міста Сергій Мінюк. У конкурсі ландшафтного дизайну взяли участь 8 проектів, серед яких учні з Лопатицької школи, Олевської ЗОШ №3 та Олевської гімназії. У фестивалі стартапів – 9 проектів, серед яких учні із Олевської гімназії та ЗОШ №3.

Варто відзначити гарну підготовку всіх учасників. “Приємно, що в учнів наших навчальних закладів такі не дитячі, серйозні ідеї”,- відмітив міський голова Олег Омельчук та зізнався, що всім поставив найвищу оцінку. Згідно Положення, учням допомагали керівники – вчителі або батьки. Вони прийшли на презентацію підтримати прогресивних школярів. По завершенню презентації журі визначали переможців. Нагородження учасників відбудеться під час святкового концерту з нагоди Дня місцевого самоврядування, який відбудеться 6 грудня в ЦХЕТУМі о 14:00 год. Під час урочистої частини будуть оголошені й переможці.

“Сподіваюсь, що в подальшому до таких конкурсів долучатиметься більше шкіл з сільської місцевості”, – додав міський голова.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту