В міській раді обговорили сортування сміття

4 грудня в приміщенні міської ради відбулась робоча нарада щодо сортування твердих побутових відходів. На ній були присутні заступник міського голови Олександр Ніколайчук, начальник відділу житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення Олексій Торгонський, головний спеціаліст відділу економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності Юрій Халімончук.

Головним питанням зустрічі стала презентація мобільного додатку BeEko IT-компанії W2V Eco Solutions. Про свою мету та головну концепцію компанії розповідали головний виконавчий директор Валентин Зимницький, директор з інформаційних технологій Григорій Шеда, піар-менеджер та  маркетолог Володимир Квятковський.

Головний слоган проекту: «Очищуй довкілля граючи». Представники компанії розповіли про свої оригінальні сучасні контейнери для збору пластмасових пляшок, які не тільки розрізняють колір пластику та відповідно його сортують, а й відкрито візуалізують пресування зібраного матеріалу.

Інтерес для пересічних громадян стимулюватиме економічне заохочення, до прикладу: знижка на комунальні послуги, поповнення мобільного телефону тощо.

В подальшому обговорення проекту продовжиться, адже для Олевської громади налагодження процесу сортування сміття – одне з пріоритетних питань.

Раніше в Олевську встановили контейнери для роздільного збору сміття.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту