В Олевській громаді проводяться заходи до Всеукраїнської акції “16 днів проти насильства”

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводилась Всеукраїнська  акція «16 днів проти насильства». Метою проведення є привернення уваги громадськості до актуальної  для українського суспільства проблеми  подолання  насильства в сім’ї, щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав жінок і чоловіків,  збільшення розуміння та обізнаності про всі форми насильства, профілактична робота щодо запобігання насильству в будь-якому його прояві та формування свідомості  щодо нетерпимого ставлення до насильства.

 Працівниками  Центру  соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олевської міської ради проведено ряд  заходів у загальноосвітніх навчальних  закладах  Олевської  ОТГ зокрема: Олевська ЗОШ №2  I-IIIст.,  Олевська ЗОШ №3  I-IIIст., ДНЗ Олевський професійний ліцей, Стовпинська ЗОШ I-IIст., Покровська ЗОШ I-IIIст., Жубровицька ЗОШ  I-III ст., Хочинська ЗОШ  I-IIIст., Юрівська ЗОШ  I-IIст., Перганська ЗОШ I-IIст., Олевська гімназія I-III ст. та Новоозерянському НВК.

Протягом Всеукраїнської  акції «16 днів проти насильства»  було охоплено 225  учнів загальноосвітніх навчальних закладів Олевської ОТГ.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту