В Копищі відкрили дитячий садочок з короткотривалим перебуванням дітей після капітального ремонту

Сьогодні, 19 грудня, в селі Копище було відкрито дитячий садочок з короткотривалим перебуванням дітей після капітального ремонту.

Вже стало доброю традицією в Олевській громаді відкривати дитячі садочки в День Святого Миколая. Вона була започаткована за ініціативи міського голови Олега Омельчука.

Минулого року садочок відкривали в селі Покровське. Роком раніше – в селі Кишин. Поточний рік хоч і не став роком відкриття нової капітальної будівлі садочка, втім, став дуже плідним та добрим для дошкільної освіти. Зовсім нещодавно також відкривали дитячий садочок з короткотривалим перебуванням дітей після капітального ремонту в селі Майдан. Крім того, капітальні ремонти, а саме утеплення та фарбування фасадів, проходили в селах Сущани та Зольня.

Цього дня дітки, батьки та інші жителі Копища зібрались в центрі села – дитячий садочок з короткотривалим перебуванням дітей було перенесено в іншу будівлю, яку й було обладнано спеціально для комфортного перебування діток.

На свято завітали голова Олевської ОТГ Олег Омельчук, його заступники Яків Осипчук та Сергій Мельник, заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Алла Гаврилюк, депутат відповідного округу Василь Снігур. Зустрічали гостей в.о. старости села Михайло Михалець, завідуюча садочку Ольга Невойт, батьки та діти, які підготували за українською традицією коровай.

Стрічку до дитячого садочка перерізали міський голова Олег Омельчук та в.о. старости села Михайло Михалець. Після чого першими до закладу запросили діток.

У новому приміщенні вихованці дитячого садочка підготували цікаву програму з піснями та віршами. Міський голова Олег Омельчук привітав всіх з Днем Святого Миколая  та прийдешніми святами, подякував за теплий прийом та додав, що в подальшому триватиме робота, щоб була змога відкрити вже повноцінний дитячий садочок в селі Копище.

Від імені батьків до слова була запрошена Марія Лозко. Вона подякувала за пророблену роботу та зроблений ремонт в садочку і привітала всіх зі святом.

Завершилось урочисте відкриття врученням цукерок – Олег Васильович вручив всім діткам новорічні подарунки. Також з нагоди свята від міської ради для дитячого садочка подарували пилосос.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту