Приміщення податкової інспекції ремонтується

Олевська міська рада виконує взяті на себе раніше зобов’язання, тож ремонт приміщення, де розміщуватиметься податкова інспекція, розпочався. Наразі тривають внутрішні роботи та облаштовується ґанок.

Варто зазначити, що однією з найбільш гострих проблем Олевщини за останній час без перебільшень можна назвати відсутність податкової інспекції. Люди не мали можливість якісно отримувати послугу на місцях, через що міська рада неодноразово зверталась до Міністерства фінансів України, Державної податкової служби України та інших установ.

Цього року на численні листи та звернення міська рада нарешті отримала позитивну відповідь: «У складі ГУ ДПС утворено 6 управлінь та 15 державних податкових інспекцій, що увійшли до їх складу, серед яких Коростенське управління до складу якого увійшла Олевська державна податкова інспекція».

Восени до Олевська приїхав начальник Коростенської державної податкової інспекції Коростенського управління ГУ ДФС у Житомирській області Валерій Каленський разом з комісією. Міський голова Олег Омельчук продемонстрував приміщення, де може розміщуватись податкова, зокрема, по вул. Володимирська, де знаходиться УДКСУ в Олевському районі.

Після візиту були проведені всі необхідні підготовчі процедури, такі як проведення конкурсів на вакантні посади та ін. Після чого в приміщенні, де розміщуватиметься податкова, розпочався ремонт.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту