Відкриття дитячого відділення лікарні після капітального ремонту

Сьогодні, 3 січня, відбулось офіційне відкриття дитячого відділення Олевської центральної лікарні після капітального ремонту. В рамках проекту було відремонтовано весь другий поверх центральної лікарні, де розміщуються палати для діток.

Не приховують захвату медичний персонал відділення на чолі з завідуючою Альбіною Самсонович та коментують: «Такого ремонту, мабуть, немає ні в одному відділенні регіональних лікарень області».

Дійсно, колись типове приміщення, що вже давно потребувало ремонту, замайоріло новими яскравими фарбами. Сучасний ремонт допоміг отримати більш комфортні умови для маленьких пацієнтів. Було облаштовано плиткою маніпуляційні, санвузли, підлогу всього відділення, встановлено нові двері, замінено електрообладнання та систему освітлення, відремонтовано та оздоблено стіни відділення, частково замінено меблі.

Загальна вартість капітального ремонту відділення становить 2, 32 мільйона гривень. Ці кошти надійшли з обласного бюджету за сприяння депутата Житомирської обласної ради, першого заступника голови облради Сергія Крамаренка. Додатково з обласного бюджету надійшло понад 200 тисяч гривень за сприяння депутатів обл. ради Сергія Крамаренка та Олександра Ніколайчука на нові меблі.

Варто зазначити, що Олевській громаді постійно допомагають всі троє обласних депутатів. За сприяння Олега Казюка в лікарні було вже закуплено обладнання та зроблено ремонти у різних відділеннях ЦЛ.

На офіційне відкриття дитячого відділення після ремонту завітали депутат облради Сергій Крамаренко, заступники міського голови Олександр Ніколайчук та Яків Осипчук, депутат міської ради Сергій Гончар, депутат районної ради Володимир Рабош та представники ЗМІ. Їх зустрічали головний лікар лікарні Олег Казюк, завідувачка відділення Альбіна Самсонович та медичний персонал. Було урочисто перерізано червону стрічку та продемонстровано гостям результати ремонту.

Заступники міського голови від міської ради вручили дитячі іграшки для ігрової кімнати відділення, а депутат облради Сергій Крамаренко вручив пацієнтам новорічні подаруночки.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту