Амбулаторії с. Жубровичі передали новий автомобіль «Renault Duster»

Сьогодні, 14 січня в Житомирі відбулась передача автомобілів амбулаторіям, які працюють в різних районах області. Загалом було  передано 18 нових автомобілів Renault Duster. Вони були закуплені за кошти субвенції на розвиток сільської медицини. Загальна вартість транспортних засобів становить понад 7,8 млн. гривень.

Ключі від новеньких автівок біля Житомирської обласної ради вручали голова обласної ради Володимир Ширма та голова облдержадміністрації Віталій Бунечко.

“На сьогодні мешканці сіл мають значно менший доступ до якісної, кваліфікованої та своєчасної допомоги, ніж жителі міста. Важливим є той факт, що понад 30% населення України проживає в сільській місцевості. У рамках прийнятого Закону минулого року Житомирська область отримала 22 автомобілі «Renault Duster» для обслуговання жителів сільської місцевості на суму 10,5 мільйона гривень. Цьогоріч за рахунок субвенції на розвиток сільської медицини вдалося закупити ще 18 сучасних автомобілів. Новий транспорт дасть змогу скоротити відстань між пацієнтом та лікарем в сільській місцевості», – зазначає голова ОДА Віталій Бунечко у Facebook.

Олевській громаді також дістався новий автомобіль, ключі від нової автівки для амбулаторії с. Жубровичі отримала головний лікар КНП «Олевський ЦПМД» Олена Вишневська.

Варто зазначити, що це вже друге авто, яке передали нашій громаді   у рамках програми «Сільська медицина». В березні 2019 року, також новий автомобіль «Renault Duster» було передано для амбулаторії с. Хочине.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту