Міський голова Олег Омельчук взяв участь в селекторній нараді за участю Прем’єр-міністра

21 січня голова Олевської міської ради був присутній на селекторній нараді під головуванням Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука.

За словами Олексія Гончарука, з 1 березня 2020 року в Україні стартує масштабна програма «Велике будівництво», відповідно до якої по всій країні мають збудувати чи відновити 100 шкіл, 100 садочків та 100 стадіонів, 400 км доріг.

На Житомирщині попередньо відібрали найбільш пріоритетні проєкти для реалізації в рамках цієї програми, а саме –  будівництво 2 шкіл, 6 садочків та 8 стадіонів. Серед них – завершення будівництва Олевської гімназії орієнтованою вартістю 10 721 572 гривень та «Реконструкція майнового комплексу стадіону «Колос» по вул. Промислова, 8-а в м. Олевськ» загальною кошторисною вартістю будівництва 12 710 784 гривень.

«Залишилося трохи більше місяця, для того щоб розпочати процес «Великого будівництва». Ця програма дозволить якісно оновити соціальну інфраструктуру та здійснити поставлену ціль — побудувати 100 садочків, 100 шкіл та 100 стадіонів по всій країні», – відзначивголова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

Також під час селекторної наради з регіонами розглянули питання безпеки дорожнього руху, розвитку опорних шкіл та закладів охорони здоров’я, підходи до формування планів виконання ремонтно-будівельних робіт на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету з урахуванням пріоритетності виконання капітального ремонту, із застосуванням маршрутного принципу.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту