Звіт голови Олевської ОТГ Олега Омельчука за 2019 рік

24 січня в Олевському міському будинку культури відбувся звіт голови Олевської об’єднаної територіальної громади Олега Омельчука за 2019 рік. В залі зібрались жителі громади аби послухати про пророблену роботу та поставити свої запитання.

Цього року звіт підготовлено відповідно до Стратегічного плану розвитку ОТГ до 2027 року та Плану соціально-економічного розвитку громади на 2019 рік. Весь виступ було умовно поділено на три розділи, які включали в себе основні напрямки.

За 2019 рік було зроблено немало – тому розповісти було про що. Було презентовано втілені проекти в місті та в селах. Серед основних – отримання Мобільного ЦНАП. Олевський Центр надання адміністративних послуг взяв участь у конкурсі в рамках Програми «U-LEAD з Європою». Як переможці, Олевська громада отримала можливість безкоштовно отримати Мобільний ЦНАП від «U-LEAD з Європою». Того року такий чудовий подарунок отримали лише 6 громад в Україні, серед яких і Олевська ОТГ. Олевською міською радою було забезпечене співфінансування, за що було придбано техніку та облаштовано гараж.

Також важливими для громади стала реалізація проектів по капітальних ремонтах закладів освіти громади. У 2019-му тривав ремонт (заходи енергозбереження) одразу у чотирьох закладах освіти в селах громади: в Замисловицькій школі, Лопатицькій школі, Зольнянському дитячому садочку та Сущанському дитячому садочку.

Більш детально про всі реалізовані проекти – у презентації нижче.

По завершенню звіту міський голова Олег Омельчук вручив подяки майстру з озеленення Сергію Минюку та робітнику бригади з благоустрою Анатолію Чистякову.

До міського голови надійшло декілька письмових запитань – всі вони стосувались ремонту доріг в місті Олевськ. Олег Васильович зазначив, що по можливості та за наявності коштів роботи будуть виконуватись у різних куточках громади.

Презентація звіту міського голови за 2019 рік.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту