Через грип та ГРВІ 24 заклади освіти Олевської громади закривають на карантин

У Олевській громаді спостерігається різке збільшення кількості хворих на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції. На сьогодні у деяких школах та садочках відсутні більше 50 % дітей, і кількість з кожним днем збільшується.

Згідно рішення комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було вирішено закрити на карантин 7 шкіл Олевської громади, а саме: Олевську гімназію, Олевські ЗОШ №2 і №3, Варварівську ЗОШ, Жубровицьку ЗОШ, Тепеницьку ЗОШ, Стовпинську ЗОШ та 2 НВК Дружбівський і Новоозерянський. Також на карантин закриваються 15 садочків: Олевський ЦРД №1 «Зірочка», Олевський ЦРД №2 «Сонечко», Олевський ЦРД №3 «Золотий ключик», Олевський ЗДО №2 «Малятко», Олевський ЗДО №10 «Струмочок», Варварівський ЗДО №12 «Барвінок», Жубровицький ЗДО №15 «Чебурашка», Зубковицький ЗДО №23 «Малятко», Кишинський ЗДО «Дзвіночок», Корощинський ЗДО №31 «Сонечко», Покровський ЗДО, Тепеницький ЗДО №24 «Віночок», Хмелівський ЗДО №32 «Лісова казка», Юрівський ЗДО №35 «Пролісок» та Стовпинський ЗДО короткотривалого перебування.

Навчально-виховний процес у вище зазначених школах та садочках призупиняється  з 29 січня по 7 лютого включно. До навчання діти приступлять 10 лютого.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту