В Олевському інклюзивно-ресурсному центрі замінили вікна та двері

Наприкінці 2019 року в Олевському інклюзивно-ресурсному центрі тривав капітальний ремонт. В рамках проекту «Капітальний ремонт частини приміщень з влаштуванням інклюзивно-ресурсного центру в будівлі центру розвитку дитини №2 “Сонечко” по вул. Свято-Миколаївська, 51-а в м. Олевськ, Житомирської області» в закладі було замінено вікна та двері на металопластикові.

Фінансування здійснювалось за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2019 році. Загальна вартість виконаних робіт  – 130 тис. грн.

Планується, що в поточному 2020 році роботи по капітальному ремонту приміщення продовжаться. Загальна вартість реалізації проекту становить майже півтора мільйони гривень.

Інклюзивно-ресурсний центр створений з метою забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини, надання психолого-педагогічної допомоги та забезпечення системного кваліфікованого супроводження (крім вихованців дошкільних навчальних закладів (ясел-садків) компенсуючого типу, учнів спеціальних загальноосвітніх шкіл (шкіл-інтернатів).

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту