Громадські слухання щодо утворення старостинського округу в селі Жубровичі

28 січня в селі Жубровичі відбулись громадські слухання щодо утворення старостинського округу. В протоколі зареєструвались 50 місцевих жителів, які зібрались в залі аби повідомити про своє волевиявлення.

На громадських слуханнях були присутні міський голова Олег Омельчук, секретар міської ради Віталій Шейко, керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин, начальник юридичного відділу Андрій Кравченко, в.о. старости села Валерій Степанчук, а також два депутати міської ради, які були обрані по округам 13 і 14 відповідно: Микола Кочин та Євген Гілюк.

Керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин розповів присутнім детально про утворення старостинських округів та навіщо це потрібно, а також повідомив, що за наявності питань він або міський голова на їх відповість.

Обговорення питання тривало не довго, адже раніше сільська рада складалася лише з одного села – Жубровичі.

Питання щодо створення Жубровицького старостинського округу Олевської міської об’єднаної територіальної громади Житомирської області з центром в с. Жубровичі, що складається з села Жубровичі  ухвалили одноголосно – жодного «проти» чи «утримався».

Після завершення громадських слухань в.о. старости Валерій Степанчук прозвітував перед місцевими жителями. Про це читайте незабаром на нашому сайті.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту