Тестовий виїзд мобільного ЦНАП в села Олевської громади

28 січня здійснив тестовий виїзд в села громади мобільний ЦНАП. Першими побачити та оцінити авто для надання адміністративних послуг отримали можливість жителі села Жубровичі.

Для перевірки та оцінки роботи на місцях поїхали начальник Олевського Центру надання адміністративних послуг Леся Павленко та адміністратор Тетяна Виговська.

Місцеві мешканці із цікавістю оглядали автомобіль та ставили питання щодо адмінпослуг працівникам ЦНАП.

Нагадаємо, 28 листопада в Олевську відбулась непересічна подія – урочисте відкриття мобільного Центру надання адміністративних послуг. Отримання такого спеціалізованого автомобіля – це велике досягнення, адже Олевська громада одна з  перших отримала можливість випробувати вид надання адміністративних послуг «на колесах».

Олевський Центр надання адміністративних послуг взяв участь у конкурсі в рамках Програми «U-LEAD з Європою». Як переможці, Олевська громада отримала можливість безкоштовно отримати Мобільний ЦНАП від «U-LEAD з Європою». У 2019-му такий чудовий подарунок отримали лише 6 громад в Україні, серед яких і Олевська ОТГ. Олевською міською радою було забезпечене співфінансування, за що було придбано техніку, а також облаштовано гараж.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту