В.о. старости села Зольня Інна Чорна прозвітувала перед громадою

31 січня в селі Зольня відбувся звіт в.о. старости Інни Чорної за період роботи. На початку осені в селі проходили громадські слухання щодо утворення старостинського округу, де місцеві жителі вирішили залишитись у тих же межах, що й була раніше сільська рада – включаючи три села: Зольня, Ковалівка та Сердюки.

В клубі зібрались небайдужі жителі села, де Інна Василівна розповіла про пророблену роботу. Вона подякувала всім, хто допомагає матеріально і працею та не стоїть осторонь проблем округу.

Було зроблено немало, тож звітувати було про що: грейдерування та поточний ремонт доріг, впорядкування сміттєзвалищ, зрізання аварійних дерев, особливо багато їх на кладовищі, також його проводився благоустрій. 

В 2019 році міською радою було придбано в селі нежитлове приміщення для влаштування спортивного залу, на що було витрачено 30 тис. грн.

Приділялась увага й освіті. Окрім оновлення матеріально-технічної бази, у школі та в дитячому садочку були замінені вікна та двері на металопластикові, на що витратили понад 300 тис. грн. У 2017 році було виготовлено проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт приміщення дитячого садочка №25 «Чебурашка». Пізніше в закладі було замінено та утеплено дах. У 2019 році утеплювали та фарбували стіни. Загальна вартість проекту складає 2 258 804 гривень. Надалі роботи продовжуватимуться.

На заході також були присутні заступники міського голови Олександр Ніколайчук та Яків Осипчук, секретар міської ради Віталій Шейко, керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин та працівник земельного управління Михайло Гергало.  Вони допомагали в.о. старости Інні Чорній відповідати на всі питання, що лунали із залу. Переважно питання стосувалися земельних ділянок, медичної та освітньої реформ. По завершенню звіту для всіх присутніх був організований святковий концерт за участі місцевих колективів і виконавців та гостей з міста Олевск.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту