Запровадження Дня громади та інші питання виконкому

31 січня відбулось чергове засідання виконавчого комітету. На якому було розглянуто 25 питань.

Виконавчий комітет прийняв рішення з 2020 року запровадити День громади 24 серпня у День незалежності України. Як зазначив керуючий справами виконавчого комітету міської ради Юрій Русин, Дні села та День міста не відміняється і залишаються незмінними.

Традиційно одноголосно було прийнято рішення про надання одноразової матеріальної допомоги громадянам Олевської ОТГ. Матеріальна допомога надається 43 громадянам на загальну суму  26500  гривень.

Було прийнято також рішення про перелік святкових заходів та пам’ятних дат, які плануються провести на території Олевської громади протягом 2020 року. До даного переліку Василь Чепік запропонував додати свято Всесвітній день працівників пошти. Присутні рішення підтримали одноголосно.

Погодили члени виконкому перелік об’єктів та видів суспільно-корисних робіт на 2020 рік для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт по всій громаді.

Також було погоджено рішення Про визначення видів робіт на 2020 рік для засуджених осіб, які відбувають громадські роботи та Погодження переліку об`єктів для відбування покарання засудженими у вигляді громадських робіт.

Традиційно приймались рішення, що стосуються питань захисту дітей. Цього разу було прийнято 3 відповідних рішення.

Також затвердили присутні рішення  про визначення уповноважених осіб на прийом заяв громадян, з необхідними документами для призначення житлових субсидій, державних допомог, пільг, складання  актів  обстеження  матеріально-побутових  умов  сім’ї. для  призначення (відновлення) державної  соціальної  допомоги/соціальних  виплат, прийому заяв пільговиків з необхідними документами для  подальшої їх передачі управлінню праці та соціального захисту населення Олевської районної державної адміністрації згідно додатку. Згідно рішення уповноважені особами можуть бути: в. о. старости сіл громади та соціальні робітники КУ Територіальний центр соціального обслуговування(надання соціальних послуг)» Олевської міської ради.  

Затвердили одноголосно члени виконкому рішення про зняття з квартирного обліку двох громадян, які потребують покращення житлових умов. Зняття здійснюється на підставі документів, які свідчать про право власності на нерухоме майно та зміну через зміну місця проживання.

На виконавчому комітеті було надано дозвіл на зрізання аварійних зелених насаджень на території населених пунктів Олевської міської об’єднаної територіальної громади. Це 68 сосен в с. Хочине на території кладовища, 1 береза  та 1 сосна в м. Олевськ та 1 береза в с. Лопатичі. Зрізані аварійні дерева будуть оприбуткувати, як дрова та використовувати для опалення об’єктів соціальної сфери міської ради та особистих потреб установ та організацій.

Члени виконкому одноголосно надали дозвіл  на встановлення рекламного засобу для розміщення зовнішньої реклами розміром 1,5х0,8 м на межі земельної ділянки  по  вул. Свято-Миколаївська, 92, відповідно до схеми розташування.

Крім цього, були розглянуті інші питання: про переведення житлових будинків в нежитлові, про зміну та присвоєння адресних номерів, про взяття на квартирний облікгромадян, що потребують покращення житлових умов, Про актуалізацію даних щодо осіб, які перебувають на квартирному обліку та ін.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту