В. о. старости села Кам’янка Олександр Корнійчук прозвітував перед громадою

5 лютого в с. Кам’нка в Сільському будинку культури відбувся звіт в. о. старости Олександра Корнійчука, на який зібралися жителі округу.

На захід також завітали заступники міського голови Олександр Ніколайчук та Яків Осипчук та депутат округу  Микола Харченко.

Під час виступу Олександр Корнійчук  проаналізував усю свою діяльність та діяльність громади за рік, та нагадав мешканцям округу про масштаби роботи.

Кам’янський округ об’єднує два села: Кам’нка та Лісове, де проживають 1366 жителів.

Робота виконавчого апарату сільської ради спрямована перш за все на створення комфортних умов для жителів громади. У 2019 році було видано 2441 довідку та здійснено 72 нотаріальні дії.

В. о. старости зауважив, що за минулий рік до Олевської міської ради надійшло податків на загальну суму 1 062528 грн., що є найбільше серед всіх сіл громади. Серед найбільших платників податків є  ТОВ «Олевськ-Агро» та ТОВ «Світовид».

За сприяння народного депутата України Володимира Арешонкова в 2019 році в парку було встановлено дитячий майданчик.

Завдяки підтримці депутата міської ради Миколи Харченка в кімнаті медичного персоналу сільської амбулаторії було зроблено ремонт.

Багато роботи було зроблено по благоустрою села: відремонтовано міст через річку Кам’янка, в зимовий час здійснювалось очищення вулиць від снігу, проведено ямковий ремонт доріг, зрізано аварійні дерева, постійно здійснюється грейдерування  вулиць, здійснено підсипання щебенем. По вул. Свято-Миколаївська було ліквідовано підтоплення та зроблено місток. Також було встановлено 60 дорожніх знаків на території села Кам’янка. 

Приділялась значна увага освіті. У школі було замінено частину вікон та дверей, зроблено нову огорожу, придбано нові комп’ютери, палатки, а за підтримки депутата облради Олександра Ніколайчука було куплено мультимедійну дошку. В загальному для покращення матеріально-технічної бази Кам’янської ЗОШ було витрачено у 2019 році 370 тис. грн.

У ЗДО №9 «Світлячок» було замінено труби в системі опалення. Також було встановлено троє пластикових дверей та закуплено кухонне обладнання.

Велика увага приділяється культурі. Кожного року у травні святкується День села. Сільським будинком культури проводяться концерти та дискотеки. Художній колектив «Рідня» приймає активну участь у різних районних конкурсах та фестивалях. У минулому році для Будинку культури було придбано ноутбук та закуплено сценічне взуття для артистів. В бібліотеці було зроблено косметичний ремонт та відремонтовано грубу опалення.

По завершенню свого віту Олександр Корнійчук подякував всім жителям села, приватним підприємцям, всім кому не байдужа доля села та його майбутнє. Окремо від імені громади та особистго від себе подякував міському голові Олегу Омельчуку, його заступнику Якову Осипчуку, народному депутату України Володимиру Арешонкову, депутатам обласної ради Олександру Ніколайчуку, Сергію Краманренку та депутату міської ради Миколі Харченку.

А далі для всіх присутніх був організований концерт за участі місцевих колективів і виконавців та гостей із Олевська. 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту