В.о. старости Покровського прозвітувала за пророблену роботу

11 лютого в.о. старости сіл Покровське, Михайлівка, Млинок та Будки Надія Басюк звітувала перед місцевими жителями про пророблену роботу.

На заході також були присутні міський голова Олег Омельчук, секретар ради Віталій Шейко, начальник земельного управління Наталія Біленець та інші.

Загалом в даних селах проживає 1176 чоловік. У 2019 році народилось 9 дітей, померло 16 осіб.

В минулому році 414 громадян звернулось за оформленням субсидій і компенсації на тверде паливо. Було видано 2543 довідки і здійснено 140 нотаріальних дій. Від 15 громадян прийнято та передано до міської ради документи для виплати дотації за молодняк ВРХ. Також в.о. старости відповідає за військовий облік, в окрузі є, за словами Надії Андріївни, 365 військовозобов’язаних осіб.

Як прозвітувала Надія Басюк, в селах часто проводяться толоки, ліквідовуються стихійні сміттєзвалища, вирубуються чагарники, щорічно фарбують зупинки громадського транспорту у всіх селах округу. Активну участь у цьому беруть в.о. старости, діловод, працівники культури, медицини, дитячого садочка.

У 2019 було оновлено огорожу на новому кладовищі в с. Покровське, частково замінено огорожу на кладовищі в с. Будки. Також були зрізані аварійні дерева на кладовищі. Встановлено в’їзні знаки в кожному населеному пункті округу.

Надія Андріївна зазначила: «Найбільшим досягненням, на мою думку, було відкриття більше року тому дитячого садочка, 23 дитини мають змогу отримувати якісну освіту, є всі умови для всебічного розвитку, з дітьми займаються фахівці, діти мають збалансоване харчування».

Детально про відкриття дитячого садочка читайте на нашому сайті.

За останні два роки було значно оновлено матеріально-технічну базу Покровської школи. Для учнів перших класів відділом освіти міської ради було закуплено товаро-матеріальних цінностей у 2017 році на суму 21262 грн., в 2018 р. – 101 227 грн., в 2019 році – 179 869 грн. За ці кошти було закуплено комп’ютерне обладнання, ноутбуки, телевізійне та аудіовізуальне обладнання, проектор та інше.

Також було здійснено капітальний ремонт частини приміщення з влаштуванням санвузлів на суму 418 808 грн.

Тривали поточні ремонти й в закладах культури. Місцеві художні колективи постійні учасники всіх організованих громадою заходів, а також часто є призерами та переможцями міських та районних конкурсів, а також всеукраїнських та міжнародних.

В минулому році було виготовлено проектно-кошторисну документацію на встановлення вуличного освітлення в центральній частині села.

Також за звітний період проводилось багато поточної роботи, про що в.о. старости детально розповіла присутнім.

Серед «наболілих» питань – дорога до села Покровське, яка знаходиться на балансі Житомирської ОДА. Також на зібрані було підняте питання вуличного освітлення.

По завершенню свого виступу Надія Басюк подякувала небайдужим місцевим жителям, приватним підприємцям та всім, хто допомагає покращувати благоустрій сіл.

Місцеві жителі ставили питання міському голові, в.о. старости на що вони давали вичерпну відповідь.

Після звіту в.о. старости на присутніх чекав святковий концерт.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту