Підбиття підсумків року в Олевському секторі ДСНС

В Олевському районному секторі Управління ДСНС України у Житомирській області підбили підсумки 2019 року.

Розпочався захід з оголошення переможця рейтингового оцінювання, яке проводиться кожного року. Ним став 31 державний пожежно-рятувальний пост (смт Бучмани). Начальник Олевського районного сектору Віктор Стужук вручив командиру відділення Миколі Любиченку перехідний вимпел, якому вже близько 15 років, а також диплом за підписом начальника Управління ДСНС України в Житомирській області генерала-майора служби цивільного захисту Ігора Нікітчука за 1 місце в номінації «Кращий державний пожежно-рятувальний пост».

Також грамоту начальника Управління отримав міський голова Олег Омельчук за належну організацію робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації з непридатними до використання хімічними засобами захисту рослин на території Олевської міської об’єднаної територіальної громади, виявлений при цьому високий професіоналізм, вагомий особистий внесок та з нагоди підбиття підсумків діяльності з питань цивільного захисту населення територій у 2019 році.

У рейтинговому оцінюванні області Олевський сектор не потрапив ні до одного «антирейтингу». Натомість, було відмічено великий відсоток укладання угод на зміцнення матеріально-технічної бази. Також Олевський районний сектор став одним із кращих у номінації «місцеві підрозділи Управління з найвищим показником оперативно-службової діяльності».

За досягнення високих показників у професійній діяльності протягом 2019 року було вирішено занести прізвище пожежного-рятувальника Максима Житомирця на Дошку пошани Управління.

Подяку оголошено старшому майстру газодимозахисної служби Федору Гришенчуку, командиру відділення 31 державного ПРП Миколі Демчуку, командиру відділення 17 державної ПРЧ Віктору Мельнику, командиру відділення 40 державного ПРП Олегу Охремчуку, водію Юрію Ничипорчуку, головному інспектору Михайлу Павлишину, командиру відділення 31 державного ПРП Миколі Любиченку.

Говорячи про результати діяльності, за 2019 рік Олевський районний сектор зреагував і зробив 451 виїзд, з них: 267 – пожежі, 142 – пожежі в екосистемах, 27 виїздів на ДТП і 157 виїзди на пожежно-тактичні заняття і навчання. На території області за попередній рік виникло 10 надзвичайних ситуацій, з них 4 –в Олевському районі. Інспекцією проведено 195 планових перевірок і 54 позапланових, накладено 220 штрафів. Начальник сектору Віктор Стужук  повідомив, що згідно соцопитування, їх служба має довіру 68% та відзначив, що це найвищий показник. Також він подякував працівникам за проведену роботу.

Після офіційної частини зустрічі міський голова Олег Омельчук поспілкувався з присутніми та відповів на всі питання.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту