Для Олевської ЦЛ планують купити апарат УЗД для пологового відділення

На черговій 51 сесії міської ради депутати одноголосно прийняли рішення про внесення змін до бюджету. Головним питанням даного проекту рішення був розподіл вільного залишку коштів загального фонду у сумі 4 781 000.

Після попередньої позачергової сесії було вирішено частину коштів спрямувати на Олевську центральну лікарню.

  • придбання апаратури – 1 000 000 грн.;
  • інсулін – 66 130 грн.;
  • ремонт ліфта – 50 000 грн.;
  • закупівля засобів захисту, деззасобів та ліків на надання невідкладної медичної допомоги – 40 000 грн.;
  • підвищення кваліфікації та перепідготовку молодших медичних спеціалістів – 7 000 грн.

Говорячи про придбання апаратури, планується купівля апарату УЗД для пологового відділення лікарні.

Крім того кошти спрямовуються на співфінансування будівництва Олевської гімназії, забезпечення лікарськими засобами хворих на злоякісні новоутворення (матеріальна допомога), фінансова підтримка Олевської аптеки №32, пільгове перевезення залізницею, співфінансування  будівництва мультифункціонального майданчика, ремонт податкової, поточні ремонти Будинків культури в с. Варварівка та с. Хочине, матеріальна допомога жителям громади, Олевській ДЮСШ боротьби на підвищення заробітної плати, завершення генплану с. Варварівка, пожежна безпека смт Новоозерянка, проведення місцевих фізкультурно-спортивних заходів з різних видів спорту та участь найсильніших команд та спортсменів Олевської ОТГ в обласних та Всеукраїнських турнірах, організація поїздки дітей по програмі обміну дитячими делегаціями та ін.

Також вносились зміни до бюджету за рахунок залишку коштів спеціального фонду у сумі 391 тис. грн. Вони спрямовуватимуться на співфінансування будівництва амбулаторії в с. Хочине, співфінансування на придбання телемедичного обладнання для амбулаторій в с. Жубровичі, с. Кишин та смт Дружба, придбання холодильного обладнання для дитячого садочка с. Зубковичі та ін.

На засіданні сесії рішення було прийнято без обговорень.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту