Програма економічного і соціального розвитку ОТГ та інші питання сесії міської ради

20 лютого відбулась чергова 51 сесія міської ради. Було розглянуто понад 50 питань, серед яких: створення освітніх округів та опорних шкіл в Олевській ОТГ, внесення змін до бюджету, надання матеріальної допомоги жителям громади, а також у питанні «Різне» прийняли звернення – про це вже читайте на нашому сайті.

Були затверджені протоколи громадських слухань щодо утворення старостинських округів, а саме: Жубровицького, Журжевицького, Кишинського, Покровського, Руднє-Бистрянського, Стовпинського. На всіх громадських слуханнях, які проходили в громаді, місцеві жителі вирішували залишаться у тих межах, що й була раніше сільська рада.

Одноголосно було затверджено Програму економічного і соціального розвитку Олевської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік. До неї увійшли основні напрямки та заходи розвитку Олевської ОТГ та шляхи їх реалізації. В подальшому до Програми можуть вноситись зміни.

Було надано згоду на організацію співробітництва територіальних громад на 2020 рік. Мова йде про спільне фінансування (утримання) інклюзивно-ресурсного центру між Олевською міською радою та Білокоровицькою сільською радою.

Також затвердили «Програму забезпечення лікарськими засобами хворих на злоякісні новоутворення» на 2020-2022 роки. Основна мета – забезпечення зниження рівня онкологічних захворювань у населення та смертності від онкологічних захворювань, для поліпшення ефективності профілактики, забезпечення раннього виявлення та лікування онкологічних захворювань.

Прийняли також рішення про затвердження Програми «Дітям Олевщини – безпечне та якісне харчування» на 2020 рік, ряд земельних питань та ін.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту