Розпорядження міського голови про дотримання санітарного протиепідемічного режиму

Відповідно до статей 6,11 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», підпункту 12 пункту 4 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 та відповідно наказу МОЗ України від 24.01.2020 р. №185 «Про заходи щодо недопущення занесення і поширення на території України випадків захворювань спричинених новим коронавірусом, виявленим у місті Ухань (провінція Хубей, Китай)”, наказу УОЗ Житомирської ОДА від 28.01.2020 р. № 124 «Про заходи щодо організації недопущення розповсюдження та лікування захворювань, спричинених корона вірусом 2019 – nCoV. З метою профілактики та запобігання  занесення і поширення СOVID-19 на територію Олевської ОТГ випадків захворювань спричинених новим коронавірусом виявленим у місті Ухань (провінція Хубей, Китай). З метою належного дотримання санітарного протиепідемічного режиму в установах Олевської ОТГ:

  1. Керівникам всіх установ та організацій Олевської ОТГ, виконуючим обов’язки старост сіл та селищ Олевської ОТГ дотримуватись санітарно протиепідемічного режиму, а саме: проводити вологе прибирання приміщень із застосуванням дезінфекційних засобів ( обробка ручок дверей, перила, столи, парти, крани та ін.) згідно графіку.
  2. Керівникам всіх установ та організацій Олевської ОТГ скласти графіки прибирання із зазначенням відповідальної особи за дотриманням  санітарного протиепідемічного режиму.
  3. Обмежити проведення масових заходів, зокрема семінарів, концертів, нарад тощо.
  4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керівників всіх установ та організацій Олевської ОТГ та в.о. старост сіл та селищ Олевської ОТГ.

Міський голова                                                                         Олег ОМЕЛЬЧУК

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту