У 48 освітніх закладах громади призупинено навчально-виховний процес через ГРВІ

11 березня відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На ній були присутні міський голова Олег Омельчук, головний лікар КНП «Олевська центральна лікарня» Олег Казюк, головний лікар КНП «Олевський ЦПМД» Олена Вишневська, начальник відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради Валерій Левченко, начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Олевського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Олена Коц та ін.

На порядку денному було одне питання – профілактика та профілактичні заходи гострих распіраторних захворювань серед учнів та вихованців освітніх навчальних закладів громади.

Під час обговорення було повідомлено, що більшість закладів освіти перевищили епідемічний поріг захворюваності, показником цього є відсутність дітей до 70 %.

Тому комісією було вирішено тимчасово призупинити навчальний процес у 15 школах Олевської громади, а саме: Олевській гімназії, Олевських ЗОШ №2 і №3, Жубровицькій, Кишинській, Копищенській, Лопатицькій, Тепеницькій, Хочинській, Калинівській, Корощинській, Майдан-Копищенській, Сущанській, Андріївській та Будківській загальноосвітних школах. Також на карантин закриваються всі садочки, окрім Хмелівського ЗДО.

Навчально-виховний процес у вище зазначених школах та садочках призупиняється на 10 днів.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту