Олевська центральна лікарня отримала допомогу від народного депутата Андрія Пузійчука

20 тестів на коронавірус, 20 швидких тестів на грип та 500 пар медичних рукавиць в якості благодійної допомоги отримали медичні працівники від народного депутата Андрія Пузійчука.

Про це народний обранець проінформував громадськість на власній Facebook сторінці.

«Тести на грип типу А і В вже доставлені в Радомишль, Олевськ, Малин, Коростень та Овруч Житомирської області. Нагадую, людині з симптомами гострої респіраторної хвороби спочатку проводять цей тест, у разі негативного результату роблять тест на коронавірус. Тести на визначення COVID-19 вже у Малині, Олевську, Радомишлі та Народичах», – зазначив Андрій Пузійчук.

За словами головного лікаря КНП «Олевська центральна лікарня» Олега Казюка, благодійна допомога доставлена 21 березня до медичного закладу та використовується за призначенням.

Також Андрій Вікторович зазначив, що найближчим часом очікується отримання захисних костюмів для медичних працівників, які потребують першочергового захисту.

Олевська міська рада висловлює щиру вдячність народному депутату Пузійчуку Андрію Вікторовичу за надану допомогу в придбанні необхідних медичних препаратів та засобів індивідуального захисту, які направлені на недопущення розповсюдження захворювань, спричинених спалахом COVID-19.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту