В Олевську рятувальники дезінфікують місця скупчення людей. Відео

На виконання розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Житомирської обласної державної адміністрації № 13 від 03.04.2020 року «Про проведення санітарної обробки території» з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 в Олевську силами районного сектору Управління ДСНС України у Житомирській області проведено санітарну обробку вулиць.

5-6 квітня спеціальним дезінфікуючим розчином за допомогою спецтранспорту 17 ДПРЧ проведено знезараження вулиць і тротуарів міста, а також місць скупчення людей.

Протягом тижня планується проведення дезінфекції основних будівель на території медичних закладів, органів влади, продовольчих магазинів, відділу поліції, а також під’їздів багатоповерхових житлових будинків, місць відпочинку та ігрових майданчиків.

Також, за допомогою засобів гучного мовлення, вкотре, проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо дотримання мешканцями громади обмежувальних заходів на період карантину.

Олевська міська рада спільно з Олевським РС Управління ДСНС України у Житомирській області робить все можливе для попередження поширення хвороби COVID-19 на території громади. Ми і надалі інформуватимемо Вас про всі дії, виконані з метою недопущення поширення COVID-19.

 

 

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту