Робота Олевського районного сектору з питань пробації під час пандемії

В Україні вже місяць триває карантин. Та це не вплинуло жодним чином на роботу працівників Олевського районного сектору , а навпаки– посилило.Керівник сектору Наталія Мельник, старший інспектор Анжела Козловець та фахівець Анна Симончук ні на мить не припиняли здійснювати свої функції та виконувати обов’язки. Вони й надалі продовжують віддано служити в інтересах батьківщини, дотримуючись карантинних обмежень: носіння маски та одноразових рукавичок, оброблення дезинфікуючими засобами робочих поверхонь та кабінетів, постійне провітрювання робочих приміщень, дотримання дистанції у 1,5 метри.

Зокрема, з початку запровадження карантину з 16 березня 2020 року персоналом сектору проведено 109 індивідуальних зустрічей з суб’єктами пробації, що становить 66% від загальної кількості осіб, що мали прибути до секторуі лише 5 підоблікових не з’явилися на реєстрацію в призначений день по причині неможливості дістатися до сектору пробації із-за припинення руху міжміського сполучення. Та, не зважаючи на це, реєстрація та соціально-виховна робота з цими засудженими також проведена шляхом телефонної розмови.

Під час зустрічей із суб’єктами пробації проводиться соціально-просвітницька та роз’яснювальна робота про правила поведінки у громадських місцях, карантинні обмеження й відповідальність за їх порушення. Засудженим роздаються інформаційні пам’ятки та буклети про боротьбу з хворобою COVID-19, отримані з офіційного сайту МОЗ України та самостійно розмноженні.

Тож, ЗАЛИШАЙТЕСЯ ДОМА та БУДЬТЕ ЗДОРОВІ!!!

Олевський районний сектор з питань пробації.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту