На капітальний ремонт відділення лікарні ТОВ «Пержанська рудна компанія» перерахувала півмільйона гривень

500 тисяч гривень благодійної допомоги на капітальний ремонт неврологічного відділення та ремонт системи подачі кисню надійшло на рахунок медичного закладу від ТОВ «Пержанська рудна компанія».

Інформацію про отримання коштів 27 квітня підтвердив головний лікар КНП «Олевська центральна лікарня» Олег Казюк.

Отримання значної фінансової допомоги стало можливим завдяки активній співпраці між Олевською міською радою та керівництвом ТОВ «Пержанська рудна компанія». 13 квітня голова громади Олег Омельчук звернувся до ТОВ «Пержанська рудна компанія» з проханням надати фінансову допомогу в розмірі 500 тисяч гривень для проведення ремонту окремих приміщень КНП «Олевська центральна лікарня», зокрема, неврологічного відділення та відновлення системи подачі кисню, в тому числі, для можливого прийому хворих із тяжкими формами коронавірусної хвороби, щоб забезпечити їм інтенсивну терапію.

Відзначимо, що протягом місяця на покращення матеріально-технічного стану медичного закладу та заходи щодо запобігання поширенню на території громади коронавірусу від ТОВ «Пержанська рудна компанія» надійшло 1 457 333 гривень.

Зокрема, ТОВ «Пержанська рудна компанія» перерахувала 779 000 гривень на запобігання поширення коронавірусу в межах Олевської громади. Згідно з домовленістю, відповідна сума направлена на придбання засобів індивідуального захисту і дезінфікуючих засобів для установ та організацій, які здійснюють заходи щодо недопущення розповсюдження захворювань, спричинених спалахом COVID-19. Також додатково надійшло 178 333 гривеньна придбання медичних препаратів.

Олевська міська рада та колектив КНП «Олевська центральна лікарня» висловлюють вдячність за підтримку в складний для країни час.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту